2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Kasa üzerindeki fitil yuvasına uygun ali kaliteli ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın Kapısının üzerinde panik amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas ivedi gidişat çabucak bapnın mümkün olan en az ahit kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Bu doğrultuda büyüklük bile ihtimam veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine makul bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı genellikle 60 zaman, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 zaman süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Montaj sürecinde uygulayım olarak tüm kurallara yarar şekilde yerleştirilen hiç kanatlı yangın bapsı, autarı hakikat açılacak şekilde kullanılır.

Bapnın bedii yapısı ve istek edilen aksesuarların tasarrufı pahaı direkt olarak etkilemektedir.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakarak tadil göstermektedir. Ederı etkileyen esas etken fiil kapının coşkunluke peklik seviyesidir. Bu ode metanet seviyesi bile bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kabilinden sertifikasyon ve belgelendirme bünyeları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Kanatlar içre yönlü yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı Yangın Merdiveni Kapısı midein dayak plakaları mevcuttur.

Kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kapısı montajı top profesyonel şekilde örgülması gereken ve imalatta falsosuz şekilde ortaya çıdem üründe hata dokumalmaması gereken bir Yangın Kapısı mesleklemdir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin yönı rabıta opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik cenah ile henüz sık yararlanma sağlamlanabilir.

Binalarda kâin yangın kapıları ve esas kapıların kanatı keşik yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği gibi, bir odanın yürekindeki farklı bir oda kapısı da olabilir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden binalmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile başka Yangın Kapısı yangın kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, peklik, %100 projeye geçim ve mutabık yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page